En städ- och flyttfirma i Örebro som kan vara bra att anlita!

Hej och hallå och riktigt varmt välkomna in till min blogg, alla trevliga människor som jag möter här inne på bloggen dag efter dag. Det är roligt att ni tar er några minuter till att läsa om det som jag har på hjärtat idag. Tusen tack för alla fina kommentarer som ni kära läsare har lämnat på mina tidigare inlägg. Det värmer så fint i min vinterfrusna själ när ni läsare berättar att det jag har skrivit om hjälper er att fatta vissa beslut. Idag ska jag berätta om den städ- och flyttfirma i Örebro, Om Bygg & Städ, som hjälpte mig.  

 

Flytten gjorde att jag kände mig riktigt trött redan innan jag hade börjat packa! Bara tanken på det här med att flytta gjorde mig illamående. Nu skulle villan i Örebro tömmas och flyttlasset skulle gå till en bekväm lägenhet mitt inne i stan. Och det ska jag väl tala om att efter 23 år i samma villa och med en make som inte har kunnat slänga något alls under åren, så var här fullproppat med prylar i hela huset, källaren och vinden inkluderat. Men i och med att jag bestämde mig för att anlita Om Bygg & Städ, denna eminenta flyttfirma i Örebro, så fixade de hela flytten minsann, och jag kände bara hur en tung sten föll ifrån mitt hjärta. Nu slapp jag att bära tunga möbler eller rättare sagt så behövde jag inte bära någonting alls för detta fixade de ju så bra på denna firma. Jag vill verkligen rekommendera alla er som kommer att flytta, att anlita den här hjälpen som denna flyttfirma i Örebro har att erbjuda. Då är man verkligen snäll mot sig själv!