Ett städföretag som jag vill rekommendera!

Hej på er alla som idag valt att komma in till min blogg. Jag hoppas att ni ska tycka att ämnet för dagen ger er en intressant stunds läsning och när ni läst klart vill jag att ni ska ha fått inspiration och några praktiska tips på hur ni också kan göra er vardag lite enklare. För om du är som jag, en ensamstående småbarnspappa, eller på något annat sätt får ta ett stort ansvar både på arbetet och i hemmet kanske du är i behov av städtjänster? Jag har anlitat en städfirma i Halland som heter Cedra Städ och det här är ett företag som erbjuder städservice i hela Halland. Cedra Städ har bokstavligt talat räddat mig i min stressade tillvaro och gett mig mer kvalitetstid tillsammans med mina små gossar. Jag är så nöjd med denna hjälp så att jag bara kände att jag ville dela det här med er, bästa läsare. 

  

Vår lilla familj bor i en villa i Falkenberg. Det är en trygg miljö för mina pojkar att växa upp i och vi har verkligen funnit vårt paradis på jorden! Men som en ensamstående och heltidsarbetande föräldrar och tre barn som ska skjutsas till och från olika fritidsaktiviteter, mat som ska lagas och skolväskor som ska packas med mera räckte tiden inte till för allt det andra såsom städning. Många gånger önskade jag att dygnet skulle ha några extra timmar. Barnens mamma har försvunnit utomlands med sin nya kärlek, en spanjor! En dag talade jag med min kloka chef om min stress. Han berättade att han hade anlitat Cedra Städ och talade sig varm om detta företag och den hjälp han och hans familj hade fått. Med rotvdraget blir det inte bli särskilt dyrt att anlita denna städfirma i Halland.