Jag unnar mig massage

Välkommen till ett nytt inlägg som jag hoppas att ni alla kommer att tycka det blir bra att läsa. Det är alltid bra att starta dagen med ett blogginlägg efter kaffet eftersom jag har slutat röka och måste göra något annat i stället. Jag har varit rökfri i snart ett halvår och har sparat mycket pengar på att inte längre röka en ask om dagen, och jag är av den åsikten att pengar ska spenderas, fast inte på cigaretter givetvis. Sedan jag slutade med rökningen unnar jag mig massage i Nyköping, jag har fortfarande en del abstinensbesvär som blir bättre av massage, och jag får så bra hjälp när jag kommer till företaget Kroppsfrid. 

Jag tyckte det var det bästa jag gjort när jag slutade att röka, och för att belöna mig själv för att jag varit så duktig och samtidigt få hjälp att koppla av när abstinensen gjort mig spänd i kroppen, bestämde jag att unna mig massage två gånger i månaden hos Kroppsfrid. Att jag väljer att gå till just Kroppsfrid har att göra med att en god vän hade varit där, och hon berättade hur bra hon tyckte att det hade varit att gå dit. Min vän hade faktiskt rätt när hon sa att det verkligen är kvalitet på den massage i Nyköping som erbjuds hos Kroppsfrid. Jag är nöjd med massagebehandlingarna som jag får när jag kommer dit, och det är inte bara massagen som är bra, det är hela stämningen när man kommer dit, bemötandet och att jag får individuellt anpassad hjälp utifrån mina behov och problem och givetvis önskemål också. Bor ni i Nyköping med omnejd och vill få massage då tror jag att ni kommer att uppskatta lika mycket som jag att komma till Kroppsfrid och få hjälp.