Mamma behövde hemtjänst under en period

Jag har alltid haft så vårt att sätta gränser och säga nej. När min gamla mamma ramlade och bröt lårbenet var det underförstått att jag skulle hjälpa henne varje dag med alltifrån tvätt till dammsugning, efter att hon skrivits ut från sjukhuset. Jag gjorde det till en början, problemet är bara att jag arbetar heltid och har ett eget hem att ta hand om. En dag slog jag näven i bordet och sa till mamma att hon måste skaffa hemtjänst. Det finns ett företag som erbjuder hemtjänst i Norrköping som heter Ruts städ och omsorg, och det blev så att de hjälpte min mamma, men det var inte utan protester. 

Protesterna från min mor var att hon absolut inte kunde tänka sig hemtjänst. Då sa jag till henne att om hon inte tar emot den hemtjänst i Norrköping som finns, ja då kan hon inte bo kvar hemma och det tog skruv. Under några veckor behövde mamma hemtjänst men nu är hon så bra efter frakturen så hon sköter sig och sitt hem igen, utan hemtjänst i Norrköping. När väl personalen hos Ruts städ och omsorg kom hem till min mamma så försvann hennes tvivel om att hemtjänst är dåligt. Hon var väldigt nöjd både med all den hjälp hon fick och också med personalen som hon sa var väldigt trevlig och professionell. Som anhörig är jag givetvis glad över att mamma fick så bra hjälp under tiden som hon behövde den, och när det gäller Ruts städ och omsorg så finns det inget att klaga på alls, det är i alla fall vad min mamma säger. Om ni själva eller en anhörig till er behöver hemtjänst här i Norrköping då kan jag varmt rekommendera det här hemtjänstföretaget.