Tollarps Bilskrot AB

Det händer att man behöver skrota bilen. Då är det bra om det finns en bilskrot i närheten. Idag ska jag berätta för er om ett företag och en bilskrot som heter Tollarps bilskrot. Det här företaget kan hjälpa oss som söker efter en bilskrot i Hörby, Kristianstad eller Tomelilla. Jag tycker att det är bra att det här företaget med sin fina service finns för alla oss i denna delen utav Skåne. Så att även vi har nära till bilskroten.  

 

Det talas mycket nu om miljö och hållbarhet. Det är bra att de bilar som kommer ut på marknaden är mer miljövänliga. Det innebär ändå, att när människor skaffar sig en ny bil, då kanske den gamla lämnas in för skrot. Det är väl helt riktigt att låta Tollarps Bilskrot ta hand om de gamla rishögarna. På ett miljövänligt sätt där vissa delar kan tas omhand och återanvändas, och farligt avfall, bensin och oljor hindras ifrån att rinna ner i grundvattnet. Jag har själv lämnat in min gamla bil hit och det kändes bra tycker jag. Nu har jag en ny elbil. Jag förstår förstås om inte alla har råd att köpa sig en ny bil. Det är ändå bra om man funderar igenom om man ändå inte ska skrota de riktigt gamla bilarna? Det kan ju finnas andra orsaker till att skrota bilen. Det kan vara krockskador till exempel. Det är bra om ni läsare här i bloggen känner till att det här företaget, Tollarps Bilskrot finns. Riktigt bra för er som behöver en bilskrot i Hörby med omnejd. Nu hoppas jag att ni alla ska få ha en fortsatt fin dag och snart ska jag skriva i bloggen igen. Hoppas ni kommer tillbaks snart för att läsa nästa inlägg!